Спагетті з фаршем – 9 рецептів приготування

Найпростіше поєднання продуктів — спагетті з фаршем. Таке блюдо вдасться приготувати за лічені хвилини і при цьому ситно нагодувати велику родину. Фарш можна вибирати будь – та однокомпонентний і складовою.

Спагетті з фаршем і томатною пастою

Склад продуктів: половина моркви, 1 ст. ложка борошна, 30 г вершкового масла, 320 г спагетті, цибулина, 240 г будь-якого м’ясного фаршу, 2 ст. ложки томатної пасти, спеції, щіпка цукру, часник за смаком, сіль.

  • Макаронні вироби варяться до повної готовності, відповідно до інструкції. Далі з них зливається вода, додається масло.
  • У сковороді спочатку обсмажуються овочі. Потім лук і морква готуються разом з фаршем. Маса солиться, посипається спеціями, борошном.
  • Коли продукти добре обсмажаться, до них викладається томатна паста. Вливається приблизно 2/3 гарячої води, що додається дрібка піску і роздавлений часник.
  • Маса гаситься 8-9 хвилин на невеликому вогні.
  • На тарілки порційно викладаються готові спагетті. Зверху розподіляється вийшов соус з м’ясом.

Можна прикрасити спагетті з фаршем і томатною пастою тертим сиром.

Дивіться також:  Як варити свинячий язик, скільки варити язик в каструлі і мультиварці
Прокрутка до верху