Найпростіше поєднання продуктів — спагетті з фаршем. Таке блюдо вдасться приготувати за лічені хвилини і при цьому ситно нагодувати велику родину. Фарш можна вибирати будь – та однокомпонентний і складовою.
Спагетті з фаршем і томатною пастою
Склад продуктів: половина моркви, 1 ст. ложка борошна, 30 г вершкового масла, 320 г спагетті, цибулина, 240 г будь-якого м’ясного фаршу, 2 ст. ложки томатної пасти, спеції, щіпка цукру, часник за смаком, сіль.
- Макаронні вироби варяться до повної готовності, відповідно до інструкції. Далі з них зливається вода, додається масло.
- У сковороді спочатку обсмажуються овочі. Потім лук і морква готуються разом з фаршем. Маса солиться, посипається спеціями, борошном.
- Коли продукти добре обсмажаться, до них викладається томатна паста. Вливається приблизно 2/3 гарячої води, що додається дрібка піску і роздавлений часник.
- Маса гаситься 8-9 хвилин на невеликому вогні.
- На тарілки порційно викладаються готові спагетті. Зверху розподіляється вийшов соус з м’ясом.
Можна прикрасити спагетті з фаршем і томатною пастою тертим сиром.