Традиційний варіант по-флотськи
Склад продуктів: 240-270 г спагеті, середня морквина, 2 великі ложки томат-пасти і масла оливи, часник за смаком, цибулина, півкіло домашнього змішаного фаршу (з курки та свинини), щіпка сушеного базиліка, сіль.
- Подрібнені овочі страхуються до рум’яності на оливковій олії. У сковорідку до них викладається подрібнений часник, сіль і спеції.
- Далі додається фарш. У результаті м’ясо повинно вийти рум’яним і розсипчастим. Потім воно заливають половиною склянки гарячої води з томат-пастою, і суміш гаситься під кришкою приблизно 12 хвилин.
- У сковорідку кладуть зварені до готовності і промиті макаронні вироби.
До столу спагеті по-флотськи подаються з подрібненою зеленню.