Спагетті з фаршем – 9 рецептів приготування

Паста з курячим фаршем

Склад продуктів: 270 г пасти, 180-220 г курячого фаршу, 2 часникові часточки, цибулина, сіль, прованські трави, масло вершкове.

  • Макаронні вироби варяться в окропі.
  • У казані з розігрітим вершковим маслом обсмажуються дрібно нарізану цибулю і часник. Сюди відразу додається сіль і приправи.
  • Далі разом з овочевою піджаркою готується і фарш.

Коли м’ясо буде повністю готове, поверх нього викладаються макарони без рідини. Після перемішування інгредієнтів страву можна подавати до столу.

Дивіться також:  Лаваш з сиром на сковороді – 9 рецептів приготування
Прокрутка до верху