Спагетті з фаршем – 9 рецептів приготування

З додаванням грибів

Склад продуктів: 8 макаронних гнізд із спагетті, цибулина, 240 г будь-якого м’ясного фаршу, 2 солодких болгарських перцю, 40 г томат-пасти, 180 г заморожених грибів, кухонна сіль, приправи. Як приготувати спагетті з фаршем і грибами, розказано далі.

  • Цибулю дрібно кришиться і пассируется на будь-якому маслі. Для цієї мети краще вибрати вершковий або топлений продукт. Тоді смак піджарки виходить більш насиченим.
  • До овочу викладається фарш. Спочатку 3-4 хвилини триває обсмажування, після чого туди ж відправляється томат-паста і гриби. Можна влити в сковорідку трохи води.
  • Суміш солиться, присипається приправами, після чого нудиться під кришкою 12-14 хвилин.
  • За пару хвилин до готовності до інших складових відправляються бруски солодкого перцю. Коли овоч розм’якшиться, начинка для гнізд повністю готова.
  • Макаронні вироби відварюють і розподіляються по листу, змазаним олією. Заготовки наповнюються начинкою.

Блюдо доводиться в духовці до повної готовності протягом 8-9 хвилин.

Дивіться також:  Котлети з курячого філе – 9 рецептів приготування
Прокрутка до верху