Запіканка з спагетті з фаршем
Склад продуктів: 320 г спагетті, морква, 5 великих яєць, біла цибулина, сіль, 230 г курячого фаршу, 60 г вершкового масла, 130 г напівтвердого або твердого сиру.
- Макарони відварюють до повної готовності, з них зливається вода і додається вершкове масло.
- Довільно подрібнені овочі обсмажуються в сковорідці до рум’яного кольору.
- Фарш солиться і з’єднується з остиглої піджаркою.
- Яйця окремо присаливаются і злегка збиваються. Сир крупно треться.
- У форму шарами викладаються макарони, то м’ясна начинка.
- Зверху продукти заливаються збитими яйцями і присипаються сиром.
Запіканка готується півгодини при температурі 180-190 градусів.