Спагетті з фаршем – 9 рецептів приготування

Запіканка з спагетті з фаршем

Склад продуктів: 320 г спагетті, морква, 5 великих яєць, біла цибулина, сіль, 230 г курячого фаршу, 60 г вершкового масла, 130 г напівтвердого або твердого сиру.

  • Макарони відварюють до повної готовності, з них зливається вода і додається вершкове масло.
  • Довільно подрібнені овочі обсмажуються в сковорідці до рум’яного кольору.
  • Фарш солиться і з’єднується з остиглої піджаркою.
  • Яйця окремо присаливаются і злегка збиваються. Сир крупно треться.
  • У форму шарами викладаються макарони, то м’ясна начинка.
  • Зверху продукти заливаються збитими яйцями і присипаються сиром.

Запіканка готується півгодини при температурі 180-190 градусів.

Дивіться також:  Свинина з картоплею в мультиварці — 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху