Спагетті з фаршем та сиром
Склад продуктів: кіло свинячого фаршу, 420 г спагетті, 2 цибулини, літр жирного молока, половина пачки вершкового масла, 310 г напівтвердого сиру, 90 г борошна, сіль, щіпка мускатного горіха.
- Цибуля мельчится і обсмажується до рум’яності. До нього викладається фарш. Разом інгредієнти смажать до готовності м’яса.
- У сотейнику розтоплюється масло. У ньому обсмажується борошно до рум’яності.
- Спагетті варяться до напівготовності.
- Далі вливається молоко, додається сіль і мускатний горіх. Всипається тертий сир. Складові перемішуються.
- У форму шарами викладаються то спагетті, м’ясо. Кожен з них поливається соусом.
Страва запікається в духовці 17-20 хвилин.