Спагетті з фаршем – 9 рецептів приготування

Спагетті з фаршем та сиром

Склад продуктів: кіло свинячого фаршу, 420 г спагетті, 2 цибулини, літр жирного молока, половина пачки вершкового масла, 310 г напівтвердого сиру, 90 г борошна, сіль, щіпка мускатного горіха.

  • Цибуля мельчится і обсмажується до рум’яності. До нього викладається фарш. Разом інгредієнти смажать до готовності м’яса.
  • У сотейнику розтоплюється масло. У ньому обсмажується борошно до рум’яності.
  • Спагетті варяться до напівготовності.
  • Далі вливається молоко, додається сіль і мускатний горіх. Всипається тертий сир. Складові перемішуються.
  • У форму шарами викладаються то спагетті, м’ясо. Кожен з них поливається соусом.

Страва запікається в духовці 17-20 хвилин.

Дивіться також:  Зрази класичні - 10 рецептів приготування
Прокрутка до верху