Сьогодні я розповім вам найпростіший, легкий і неймовірно смачний рецепт з філе індички. Готується ця страва дуже швидко. І маючи такий рецепт у вашому кулінарному арсеналі, вас ніколи не злякають несподівані гості. Також цей рецепт дуже легко зробити низькокалорійним. Для цього використовуйте мінімум масла, найменшою жирності вершки і спагетті можна замінити на вермішель шитакі оскільки у неї нульова калорійність вам не доведеться турбуватися про фігуру. А саме філе індички завжди було найбільш дієтичним м’ясом і активно використовується в раціоні будь-якої дієти.
Рецепт Спагетті з індичкою в вершково-грибному соусі
Саме філе індички при приготуванні виходить сухим, але якщо його облагородити додатковими інгредієнтами, то страва буде дуже ніжним. Тому читаємо далі, рецепт як смачно приготувати з філе індички.
Для цієї страви знадобляться:
- Спагетті – 1 уп
- Грибочки – 200 г
- Філе індички – 3 шт.
- Сир – 100 г
- Вершки – 200 мл
- Пару зубків часнику
- Масло пісне вершкове
- Приправи за смаком
- Сіль і перчик за смаком
- Кріп і м’ята
Процес приготування:
Філе індички нарізаємо невеликими порційними шматочками.
Потім у сковороду наливаємо трішки олії і додаємо трохи вершкового.
Вершкове масло додасть додатковий смак м’яса і грибочкам.
І обсмажуємо м’ясо до золотистої скоринки і абсолютної готовності.
В процесі обсмажування ріжемо дрібно часник, додаємо його до м’яса і посипаємо приправами.
Потім м’ясо викладаємо на окрему тарілку.
Грибочки миємо, ріжемо невеликими шматочками і обсмажуємо на тому ж маслі, в якому обсмажувалося м’ясо.
Таким чином, грибочки вберуть в себе всі смаки і аромати приправ.
У готові грибочки наливаємо вершки, зменшуємо вогонь і продовжуємо тушкувати періодично розмішуючи.
Після закипання соусу періодично перемішуємо, додаємо перець, сіль за смаком і відправляємо до соусу обсмажене м’ясо.
Кріп і м’яту дрібно ріжемо й додаємо в соус всі гарненько розмішуємо.
М’ята додасть соусу дуже ароматні нотки і додатково розкриє смак.
Спагетті відварюємо до готовності в трішки присоленной воді.
Потім відкидаємо на друшляк.
І ось такий невеликий рада, якщо ви любите гостренькі і ароматні страви тоді обов’язково додайте трохи гірчиці в спагетті і ретельно їх перемішати. На мій погляд, гірчиця розкриває і робить більш насичений смак спагетті.
Подаємо страву, виклавши на порційну тарілку спагетті, зверху викладаємо м’ясо, поливаємо соусом і поки гаряче блюдо посипаємо рясно натертим на тертці сиром і подаємо на стіл. Прикрасивши страву, таким чином, його можна подавати на святковий стіл як гаряче і для щоденного вживання. Смачного вам апетиту, готуйте із задоволенням.