Спагетті з морепродуктами – 8 простих рецептів смачної, ніжної і поживної страви

Рецепт приготування в сметані

Легкий пікантний присмак сметанного соусу робить страву неймовірно ніжним і смачним.

Інгредієнти:

  • ½ Кг морепродуктів;
  • 1/5 кг пасти;
  • 0,1 л сметани;
  • 1 ст. л вершкового масла;
  • 3 ст. л олії соняшникової;
  • часник;
  • 1/5 кг сиру;
  • цибуля;
  • спеції;
  • лимон.

Готування:

  • Відварюємо морепродукти 5 хвилин в киплячій воді.
  • Нагріваємо суміш масел, обсмажуємо в ній подрібнений часник і цибулю. Кидаємо морепродукти, заливаємо все сметаною, заправляємо спеціями і затираємо сиром.
  • Відварюємо пасту, викладаємо в соус, ретельно вимішуємо і розподіляємо по тарілках. Подаємо із зеленню.
Дивіться також:  Як чіпси роблять на заводі і як приготувати чіпси в домашніх умовах – 9 рецептів
Прокрутка до верху