Рецепт приготування в сметані
Легкий пікантний присмак сметанного соусу робить страву неймовірно ніжним і смачним.
Інгредієнти:
- ½ Кг морепродуктів;
- 1/5 кг пасти;
- 0,1 л сметани;
- 1 ст. л вершкового масла;
- 3 ст. л олії соняшникової;
- часник;
- 1/5 кг сиру;
- цибуля;
- спеції;
- лимон.
Готування:
- Відварюємо морепродукти 5 хвилин в киплячій воді.
- Нагріваємо суміш масел, обсмажуємо в ній подрібнений часник і цибулю. Кидаємо морепродукти, заливаємо все сметаною, заправляємо спеціями і затираємо сиром.
- Відварюємо пасту, викладаємо в соус, ретельно вимішуємо і розподіляємо по тарілках. Подаємо із зеленню.