Спагетті з морепродуктами – 8 простих рецептів смачної, ніжної і поживної страви

У томатному соусі

Любителям томатної пасти в соусах обов’язково сподобається ця страва. Його пікантність приємно дивує. Спагетті в томатному соусі чудово підійдуть для званої вечері, а рідні будуть задоволені.

Інгредієнти:

  • 0,3 кг пасти;
  • ½ Кг коктейлю морепродуктів;
  • цибуля;
  • часник;
  • 2 томата;
  • 2 ст. л пасти з томатів;
  • 0,1 л білого вина;
  • 0,1 л оливкової олії;
  • спеції, прянощі.

Готування:

  • Знімаємо шкірку з помідорів, подрібнюємо блендером або трьом з допомогою дрібної терки.
  • Подрібнений часник і підсмажуємо цибулю, додаємо суміш з попереднього кроку, спеції, прянощі і томатну пасту.
  • Викладаємо в соус морепродукти, а через 3 хвилини і відварені спагетті.
  • Подаємо, прикрасивши зеленню.
Дивіться також:  Пишний омлет в духовці — 10 рецептів приготування як у садку і їдальні!
Прокрутка до верху