У томатному соусі
Любителям томатної пасти в соусах обов’язково сподобається ця страва. Його пікантність приємно дивує. Спагетті в томатному соусі чудово підійдуть для званої вечері, а рідні будуть задоволені.
Інгредієнти:
- 0,3 кг пасти;
- ½ Кг коктейлю морепродуктів;
- цибуля;
- часник;
- 2 томата;
- 2 ст. л пасти з томатів;
- 0,1 л білого вина;
- 0,1 л оливкової олії;
- спеції, прянощі.
Готування:
- Знімаємо шкірку з помідорів, подрібнюємо блендером або трьом з допомогою дрібної терки.
- Подрібнений часник і підсмажуємо цибулю, додаємо суміш з попереднього кроку, спеції, прянощі і томатну пасту.
- Викладаємо в соус морепродукти, а через 3 хвилини і відварені спагетті.
- Подаємо, прикрасивши зеленню.