Спагетті з замороженими морепродуктів
З морожених заготовок цілком можливо приготувати смачні та корисні страви. Краще всього для обговорюваного страви зробити соус з морепродуктів, він буде смачним і ароматним.
Інгредієнти:
- 0,4 кг пасти;
- ½ Кг морепродуктів;
- 1/5 л вершків;
- 4 ст. л оливкової олії;
- 1 ст. л вершкового масла;
- часник;
- спеції, прянощі.
Готування:
Якщо господиня вважала за краще готувати з заморожених продуктів, то розморожуємо їх при кімнатній температурі. Це збереже їх корисні властивості і соковитість.
- Відварені спагетті поливаємо оливковою олією.
- Підсмажуємо морепродукти на суміші масел, додаємо подрібнений часник, спеції і вершки.
- Перед подачею поливаємо блюдо соусом і прикрашаємо зеленню.