Спагетті з морепродуктами – 8 простих рецептів смачної, ніжної і поживної страви

Спагетті з замороженими морепродуктів

З морожених заготовок цілком можливо приготувати смачні та корисні страви. Краще всього для обговорюваного страви зробити соус з морепродуктів, він буде смачним і ароматним.

Інгредієнти:

  • 0,4 кг пасти;
  • ½ Кг морепродуктів;
  • 1/5 л вершків;
  • 4 ст. л оливкової олії;
  • 1 ст. л вершкового масла;
  • часник;
  • спеції, прянощі.

Готування:

Якщо господиня вважала за краще готувати з заморожених продуктів, то розморожуємо їх при кімнатній температурі. Це збереже їх корисні властивості і соковитість.

  • Відварені спагетті поливаємо оливковою олією.
  • Підсмажуємо морепродукти на суміші масел, додаємо подрібнений часник, спеції і вершки.
  • Перед подачею поливаємо блюдо соусом і прикрашаємо зеленню.
Дивіться також:  Гранатовий соус – з чим їдять? 6 рецептів страв з гранатовим соусом
Прокрутка до верху