З додаванням грибів
Гриби з морепродуктів в поєднанні створюють прекрасний тандем. Спагетті з такими компонентами будуть родзинкою на святковому столі.
Інгредієнти:
- 1/5 кг пасти;
- 0,4 кг морепродуктів;
- 1/5 кг грибів;
- цибуля;
- часник;
- 1/5 л вершків;
- 0,1 кг Пармезану;
- олія рослинна;
- приправи.
Кількість часнику можна корегувати залежно від смакових уподобань господині. Але в будь-якому випадку не варто класти його занадто багато.
Готування:
- Відварюємо спагетті.
- Підсмажуємо подрібнений часник, цибулю, гриби і морепродукти. Додаємо спеції, наливаємо вершки і тушкуємо всі компоненти разом кілька хвилин.
- Перед подачею наливаємо у соус макарони, затираємо блюдо сиром, прикрашаємо руколою або петрушкою.