Спагетті Нері з морепродуктами
Паста Нері рідко зустрічається в супермаркетах, але придбавши її, ви будете задоволені. Смак таких макаронних виробів благородний і вишуканий, а вже зовнішній вигляд ніяк не можна назвати тривіальним.
Інгредієнти:
- 0,4 кг Нері;
- 1/5 л вершків;
- 0,4 кг морепродуктів;
- 2 ст. л оливкової олії;
- цибуля;
- спеції.
Готування:
- Подрібнену цибулю пасеруємо, наливаємо вершки і заправляємо спеціями.
- Додаємо морепродукти і тушкуємо все разом 3 хвилини.
- До відвареної пасті Нері наливаємо готовий соус.
- Перед подачею прикрашаємо витончену страву петрушкою, кунжутом і базиліком.