Спагетті з морепродуктами – 8 простих рецептів смачної, ніжної і поживної страви

Спагетті Нері з морепродуктами

Паста Нері рідко зустрічається в супермаркетах, але придбавши її, ви будете задоволені. Смак таких макаронних виробів благородний і вишуканий, а вже зовнішній вигляд ніяк не можна назвати тривіальним.

Інгредієнти:

  • 0,4 кг Нері;
  • 1/5 л вершків;
  • 0,4 кг морепродуктів;
  • 2 ст. л оливкової олії;
  • цибуля;
  • спеції.

Готування:

  • Подрібнену цибулю пасеруємо, наливаємо вершки і заправляємо спеціями.
  • Додаємо морепродукти і тушкуємо все разом 3 хвилини.
  • До відвареної пасті Нері наливаємо готовий соус.
  • Перед подачею прикрашаємо витончену страву петрушкою, кунжутом і базиліком.
Дивіться також:  Приправа для курки: кращі спеції для страв з курки
Прокрутка до верху