Спагетті з морепродуктами – 8 простих рецептів смачної, ніжної і поживної страви

У вершково-часниковою заливці

Приготувати соус дуже просто. Заливка виходить смачна і ароматна, вона сподобається всім, хто її спробує.

Інгредієнти:

  • 0,3 кг пасти;
  • 0,4 кг морепродуктів;
  • цибуля;
  • часник;
  • 0,3 л вершків;
  • рослинна олія;
  • спеції, прянощі.

Готування:

  • Відварюємо спагетті і тим часом готуємо соус.
  • Підсмажуємо вичавлений часник і порізану цибулю, заправляємо все спеціями.
  • Заливаємо вміст сковороди вершками, тушкуємо і кидаємо морепродукти.
  • При подачі з’єднуємо порційно пасту з ароматною заливкою і посипаємо подрібненою зеленню.
Дивіться також:  Корюшка: що за риба, чим корисна, як готувати? 6 смачних рецептів
Прокрутка до верху