Спаржева квасоля – 8 смачних рецептів приготування

Салат з спаржевої квасолі

Це рецепт салату з спаржевої квасолі показує, що корисне і смачне блюдо можна приготувати швидко, дешево і просто.

Зверніть увагу – до приготування квасолі краще потримати її у воді кілька годин. Так з спаржі підуть зайві олігосахариди.

Склад:

  • 1 кг стручкової квасолі;
  • 2 часникового зубчики;
  • 4 яйця;
  • 1 чайна ложка оцту;
  • 50 г вершкового масла;
  • майонез;
  • спеції.
  • Ось як готувати:
  • Відварити яйця у воді з оцтом. Цей секрет допоможе уникнути тріщин на шкаралупі. Яйця почистити і порізати на маленькі кубики.
  • Промити стручки, зрізати кінчики і опустити в киплячу підсолену воду. Варити 13 хвилин. Після цього накришити стручки або розділити на 4 частини (якщо це довгий боб).
  • Сковороду змастити вершковим маслом і дати загостритися. Потім обсмажувати квасолю протягом 5 хвилин (повинна з’явитися золотава скоринка).
  • З’єднати спаржу і яйця, додати продавлені часникові часточки.
  • Подавати відразу після приготування, заправивши майонезом і приправою за смаком.
Дивіться також:  Хрущовське тісто: 4 варіанта приготування тіста для самих смачних пиріжків та булочок