Готуємо з куркою з рисового паперу
Рулетики з рисового паперу можна спробувати не тільки в ресторані, але і приготувати вдома.
Інгредієнти:
- рослинна олія для фритюру – 0,5 літра;
- рисовий папір – упаковка;
- зелена цибуля – 35 г;
- соєвий соус – 1 ст. ложка;
- морква – 1 шт.;
- базилік – 15 г;
- куряча грудка – 1 шт.;
- кінза – 35 г;
- рибний соус – 1 ст. ложка;
- часник – 1 зубчик;
- китайська капуста – 0,5 качана;
- імбир – 1 корінь.
Приготування:
- Нарізати куряче м’ясо на маленькі шматочки. Розмір повинен бути як горошина. Білу частину зеленої цибулі подрібнити. Натерти на тертці часниковий і зубчик корінь імбиру. Нарізати моркву. Нашаткувати капусту.
- У сковорідку влити олію і прогріти. Помістити імбир, часник і цибулю. Розмішати. Через дві хвилини додати курку. Смажити до готовності курячих шматочків. Влити устричний соус. Перемішати і прибрати з вогню. Перекласти зажарку в тарілку.
- Влити олію у сковорідку і прогріти. Помістити овочі. Засмажити і налити соєвий соус. Перемішати і прибрати з вогню.
- Змішати дві засмажки з кінзою і базиліком. По одному листу опускати рисовий папір в теплу воду до розм’якшення і викладати на рівну поверхню. Викласти начинку на край і загорнути в рулетик.
- Обсмажувати заготовки у фритюрі по дві хвилини. Подавати роли присипавши нашаткованою зеленою цибулею.