Спрінг роли – 12 рецептів приготування

Корисні спрінг роли з кіноа

Спрінг роли з рисового паперу добре виконають роль закуски на святковому столі.

Інгредієнти:

  • рисовий папір – 10 аркушів;
  • гострий соус чилі – 1 ч. ложка;
  • кіноа – 160 г;
  • кінза – 20 г;
  • оливкова олія – 1 ст. ложка;
  • огірок – 2 шт.;
  • вода – 2 гуртки;
  • мед – 2 ст. ложки;
  • морква – 1 шт.;
  • червоний болгарський перець – 1 шт.;
  • лайм – 1 шт.;
  • соєвий соус – 3 ст. ложки;
  • горіхова паста – 125 р.

Приготування:

  • Розігріти в сковороді олію і смажити кіноа. Знадобиться три хвилини. Влити воду. Закип’ятити. Накрити кришкою і потомити чверть години. Рідина повинна вбратися.
  • Нарізати овочі. Потрібна тонка соломка.
  • У горіхову пасту, влити дві ложки соєвого соусу. Додати гострий соус чилі, сік з половини лимона і мед. Розмішати. Якщо маса надто густа, можна розбавити водою.
  • У кіноа влити сік з половини лайма і ложку соєвого соусу.
  • Опустити рисовий лист в теплу воду і потримати до м’якого стану. Викласти на стіл.
  • Помістити на край трохи кіноа, посічену зелень і трохи нарізаних овочів. Згорнути рол до центру. Загорнути краї і скрутити до кінця.
Дивіться також:  Жульєн в тарталетках з грибами і куркою – 6 рецептів
Прокрутка до верху