В’єтнамські спрінг роли
Ця варіація сподобається всім любителям азіатської кухні. Обсмажені у фритюрі заготовки відразу подають на стіл.
Інгредієнти:
- рисовий папір – упаковка;
- гриби шиітаке – 55 г;
- сухий часник;
- паростки сої – 0,5 склянки;
- спеції;
- морква – 1 шт.;
- цибуля – 1 шт.;
- сіль;
- оливкова олія;
- червоний перець – 1 шт.
Приготування:
- Подрібнити овочі і гриби. Змішати зі спеціями і часником.
- Помістити у воду рисовий лист і розм’якшити. На край помістити начинку і сформувати рол.
- Розжарити масло в сковорідці. Помістити заготовки і обсмажувати три хвилини.