Готуємо у фользі
Сирна скоринка виходить хрустким, рум’яної і додає м’ясу приємний смак. Стегенця в фользі збережуть свою соковитість і насичений смак.
Інгредієнти:
- курячі стегна або гомілки – 1 кг;
- сир (за смаком) – 250 г;
- сіль, перець, приправа;
- майонез – 150 г;
- фольга – 1 упаковка.
Рецепт:
- М’ясо промити, очистити в разі необхідності.
- Кожну частину тушки натерти сіллю і приправами.
- Промазати майонезом. Залишити маринуватися на півгодини.
- Покласти курятину в спеціальну упаковку для запікання з фольги.
- Довести температуру в духовці до 180 градусів.
- Натерти сир.
- Викласти у форму, відправити запікатися на 40 хвилин.
- Посипати сиром. Залишити в духовці ще на 10 хвилин.
Після цього готову страву можна подавати на обід.