Стегенця в духовці з майонезом і часником – 5 рецептів, як смачно приготувати курячі стегенця

Готуємо у фользі

Сирна скоринка виходить хрустким, рум’яної і додає м’ясу приємний смак. Стегенця в фользі збережуть свою соковитість і насичений смак.

Інгредієнти:

  • курячі стегна або гомілки – 1 кг;
  • сир (за смаком) – 250 г;
  • сіль, перець, приправа;
  • майонез – 150 г;
  • фольга – 1 упаковка.

Рецепт:

  • М’ясо промити, очистити в разі необхідності.
  • Кожну частину тушки натерти сіллю і приправами.
  • Промазати майонезом. Залишити маринуватися на півгодини.
  • Покласти курятину в спеціальну упаковку для запікання з фольги.
  • Довести температуру в духовці до 180 градусів.
  • Натерти сир.
  • Викласти у форму, відправити запікатися на 40 хвилин.
  • Посипати сиром. Залишити в духовці ще на 10 хвилин.

Після цього готову страву можна подавати на обід.

Дивіться також:  Як варити пшоно? Скільки і як правильно?
Прокрутка до верху