Як смачно посмажити на сковороді
Смажені продукти не самі корисні, але неймовірно смачні, тому багато людей вважають за краще цей спосіб теплової обробки. Але у випадку індички потрібно пам’ятати, що повністю приготувати її з допомогою смаження не вийде, якийсь час м’ясо доведеться згасити, щоб воно стало м’яким і соковитим, а не тільки апетитно підрум’яненим.
Як готувати:
- Філе стегна порізати кубиками і смажити на рослинній олії до золотистого відтінку.
- Додати нашатковану цибулю (2 середні головки) і обсмажувати ще 5 хв.
- Влити 250 мл бульйону з птиці, приправити за смаком і тушкувати ¼ ч.
- Перед готовністю додати зелень і 3-4 подрібнених часникового зубчики.