Стегно індички – 7 смачних рецептів приготування

Як смачно посмажити на сковороді

Смажені продукти не самі корисні, але неймовірно смачні, тому багато людей вважають за краще цей спосіб теплової обробки. Але у випадку індички потрібно пам’ятати, що повністю приготувати її з допомогою смаження не вийде, якийсь час м’ясо доведеться згасити, щоб воно стало м’яким і соковитим, а не тільки апетитно підрум’яненим.

Як готувати:

  • Філе стегна порізати кубиками і смажити на рослинній олії до золотистого відтінку.
  • Додати нашатковану цибулю (2 середні головки) і обсмажувати ще 5 хв.
  • Влити 250 мл бульйону з птиці, приправити за смаком і тушкувати ¼ ч.
  • Перед готовністю додати зелень і 3-4 подрібнених часникового зубчики.
Дивіться також:  Філе індички – 11 рецептів як смачно приготувати