Стожки з фаршу – 6 рецептів приготування

Стожки з фаршу під шубою в духовці

Стожки з м’ясного фаршу краще всього готувати з кількох видів м’яса. Смачно використовувати в рівних пропорціях курячий і свинячий компонент. Блюдо виходить гарне на вигляд, тому для нього можна виділити почесне місце за святковим столом.

Інгредієнти:

  • фарш – 950 г;
  • олія оливкова;
  • перець;
  • сир – 170 г;
  • сіль;
  • картопля – 3 бульби;
  • сухарі панірувальні;
  • печериці – 120 г;
  • яйце – 1 шт.;
  • цибуля – 4 шт.

Приготування:

  • Перетворити цибулинки в півкільця.
  • Помістити в гарячу сковорідку.
  • Влити оливкове масло.
  • Посмажити.
  • Нарізати гриби. Ідеально якщо вийде соломка.
  • Помістити в обжарку. Прожарити.
  • Підготувати тертку, яка має великі отвори. Подрібнити сир, потім бульби картоплі.
  • Змішати стружку картопляну і сирну.
  • Залити яйцем.
  • Підсолити. Перемішати.
  • У фарш засипати перець. Присолити. Розмішати.
  • Скачати кулі.
  • Вмочити в сухарі.
  • Розмістити на листі.
  • Взяти ложку. Злегка придавити в центрі.
  • Помістити обжарку.
  • Викласти картоплю.
  • Готувати півгодини.
  • Духова шафа виставити на температуру 180 гр.
Дивіться також:  Як смачно запекти гарбуз у духовці? 9 рецептів приготування
Прокрутка до верху