Стожки з фаршу під шубою в духовці
Стожки з м’ясного фаршу краще всього готувати з кількох видів м’яса. Смачно використовувати в рівних пропорціях курячий і свинячий компонент. Блюдо виходить гарне на вигляд, тому для нього можна виділити почесне місце за святковим столом.
Інгредієнти:
- фарш – 950 г;
- олія оливкова;
- перець;
- сир – 170 г;
- сіль;
- картопля – 3 бульби;
- сухарі панірувальні;
- печериці – 120 г;
- яйце – 1 шт.;
- цибуля – 4 шт.
Приготування:
- Перетворити цибулинки в півкільця.
- Помістити в гарячу сковорідку.
- Влити оливкове масло.
- Посмажити.
- Нарізати гриби. Ідеально якщо вийде соломка.
- Помістити в обжарку. Прожарити.
- Підготувати тертку, яка має великі отвори. Подрібнити сир, потім бульби картоплі.
- Змішати стружку картопляну і сирну.
- Залити яйцем.
- Підсолити. Перемішати.
- У фарш засипати перець. Присолити. Розмішати.
- Скачати кулі.
- Вмочити в сухарі.
- Розмістити на листі.
- Взяти ложку. Злегка придавити в центрі.
- Помістити обжарку.
- Викласти картоплю.
- Готувати півгодини.
- Духова шафа виставити на температуру 180 гр.