З помідорами і сиром
Це блюдо не вимагає ніякого гарніру. Готову страву помістити на блюдо і прикрасити зеленню.
Інгредієнти:
- фарш – 740 г;
- борошно – 100 г;
- цибуля – 2 шт.;
- кріп – 4 гілки;
- томат – 1 шт.;
- спеції;
- майонез – 4 ст. ложки;
- сіль – 15 г;
- олія соняшникова;
- перець чорний – 13 р.
- петрушка – 4 гілки.
Приготування:
- Підсолити фарш.
- Присипати перцем, потім спеціями.
- Нашаткувати кріп.
- Закинути в фарш.
- Розмішати.
- Зробити коржики.
- Помістити їх у борошно. Перевернути. Вони повинні стати повністю білими.
- Промазати маслом деко.
- Помістити заготовки.
- Нашаткувати цибулину.
- Отриману соломку розмістити на коржі.
- Помідор нарізати. Досить зробити гуртки.
- Вкрити цибулю.
- Натерти сир.
- Присипати помідори.
- Промазати майонезом.
- Запікати півгодини (180 гр.).