Стожки з фаршу – 6 рецептів приготування

З помідорами і сиром

Це блюдо не вимагає ніякого гарніру. Готову страву помістити на блюдо і прикрасити зеленню.

Інгредієнти:

  • фарш – 740 г;
  • борошно – 100 г;
  • цибуля – 2 шт.;
  • кріп – 4 гілки;
  • томат – 1 шт.;
  • спеції;
  • майонез – 4 ст. ложки;
  • сіль – 15 г;
  • олія соняшникова;
  • перець чорний – 13 р.
  • петрушка – 4 гілки.

Приготування:

  • Підсолити фарш.
  • Присипати перцем, потім спеціями.
  • Нашаткувати кріп.
  • Закинути в фарш.
  • Розмішати.
  • Зробити коржики.
  • Помістити їх у борошно. Перевернути. Вони повинні стати повністю білими.
  • Промазати маслом деко.
  • Помістити заготовки.
  • Нашаткувати цибулину.
  • Отриману соломку розмістити на коржі.
  • Помідор нарізати. Досить зробити гуртки.
  • Вкрити цибулю.
  • Натерти сир.
  • Присипати помідори.
  • Промазати майонезом.
  • Запікати півгодини (180 гр.).
Дивіться також:  Курячі рулетики – 10 рецептів приготування
Прокрутка до верху