Покроковий рецепт з помідорами
Якщо доповнити класичний рецепт м’ясного блюда помідорами, стожки вийдуть більш м’якими і соковитими, з приємним томатним смаком.
Необхідні компоненти:
- 300 г фаршу з свинини і яловичини;
- 3 невеликих помідора;
- 2 цибулини;
- 200 г адигейського сиру;
- сіль;
- приправи за бажанням;
- 20 мл рослинного масла.
Хід приготування.
- Цибулини нарізають півкільцями. Томати ріжуть тонкими кружками.
- Фарш солять і приправляють.
- Адигейський сир трохи підморожують і подрібнюють на середній тертці.
- Деко промащують маслом і викладають на нього коржі, сформовані з фаршу.
- Зверху кладуть по кружку помідора, а потім — цибулю.
- Вироби густо посипають сиром і поміщають в гарячу духовку.
- Готують 30 хвилин при 190°С.