Стожки з фаршу під шубою в духовці — 5 рецептів

Покроковий рецепт з помідорами

Якщо доповнити класичний рецепт м’ясного блюда помідорами, стожки вийдуть більш м’якими і соковитими, з приємним томатним смаком.

Необхідні компоненти:

  • 300 г фаршу з свинини і яловичини;
  • 3 невеликих помідора;
  • 2 цибулини;
  • 200 г адигейського сиру;
  • сіль;
  • приправи за бажанням;
  • 20 мл рослинного масла.

Хід приготування.

  • Цибулини нарізають півкільцями. Томати ріжуть тонкими кружками.
  • Фарш солять і приправляють.
  • Адигейський сир трохи підморожують і подрібнюють на середній тертці.
  • Деко промащують маслом і викладають на нього коржі, сформовані з фаршу.
  • Зверху кладуть по кружку помідора, а потім — цибулю.
  • Вироби густо посипають сиром і поміщають в гарячу духовку.
  • Готують 30 хвилин при 190°С.
Дивіться також:  Макарони з сосисками – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху