Стожки з фаршу під шубою в духовці — 5 рецептів

З додаванням грибів

Для приготування цієї страви підійдуть будь-які види грибів, однак смачніше всього стожки виходять з боровиками і печерицями.

Склад:

  • 400 г пісної свинини;
  • 300 г свіжих печериць;
  • 1 сире яйце;
  • 2 часникового зубчики;
  • 1 цибуля-ріпка;
  • 1 цибуля-порей;
  • 80 г пшеничного борошна;
  • 30 г швейцарського сиру;
  • 30 р сиру Чеддер;
  • 40 мл оливкової олії;
  • 10 г суміші приправ: чорного кмину, меленого перцю, паприки, майорану;
  • сіль за смаком.

Послідовність дій.

  • У фарш вбивають яйце, додають сіль і суміш приправ. Склад ретельно перемішують вручну.
  • Форму для запікання змащують невеликою кількістю оливкової олії.
  • З фаршу ліплять плоскі котлети, панірують їх у борошні і викладають у форму.
  • Обидва види цибулі, часникові зубки і печериці ріжуть дрібними кубиками.
  • Подрібнені компоненти з’єднують і обсмажують на сковороді в оливковій олії до м’якості грибів.
  • Начинку трохи остуджують і викладають на фарш.
  • Стожки посипають сумішшю натертих сирів.
  • Страву готують при 180°С протягом 35 хвилин.
Дивіться також:  Кальмари, смажені з цибулею – 7 рецептів щоб кальмар залишився м’яким
Прокрутка до верху