Стожки з курячого фаршу під шубою в духовці
Блюдо по цьому рецепту виходить менш калорійним, ніж приготоване класичним способом, але таким апетитним і ароматним.
- 0,6 кг курячого фаршу;
- 2 цибулини;
- 1 помідор;
- 80 г сиру твердих сортів;
- 60 г борошна;
- 80 г сметани;
- за смаком сіль і перець.
Економити на сирі в приготуванні стожков не варто. Так званий сирний продукт погано плавиться і може гірчити, тому віддайте перевагу якісному сиру, який не зіпсує блюдо.
Процес приготування.
- Фарш солять і перчать. Формують з нього приплюснуті котлети і обкачують їх у борошні.
- Заготовки кладуть на деко, вистелений пергаментом.
- Цибулю нарізають кільцями і викладають на м’ясні коржі.
- Зверху поміщають кругляш томатів і сиплють натертий сир.
- Стожки обмазують сметаною і запікають при 190°С протягом 35 хвилин.