Стожки з фаршу під шубою в духовці — 5 рецептів

Стожки з курячого фаршу під шубою в духовці

Блюдо по цьому рецепту виходить менш калорійним, ніж приготоване класичним способом, але таким апетитним і ароматним.

  • 0,6 кг курячого фаршу;
  • 2 цибулини;
  • 1 помідор;
  • 80 г сиру твердих сортів;
  • 60 г борошна;
  • 80 г сметани;
  • за смаком сіль і перець.

Економити на сирі в приготуванні стожков не варто. Так званий сирний продукт погано плавиться і може гірчити, тому віддайте перевагу якісному сиру, який не зіпсує блюдо.

Процес приготування.

  • Фарш солять і перчать. Формують з нього приплюснуті котлети і обкачують їх у борошні.
  • Заготовки кладуть на деко, вистелений пергаментом.
  • Цибулю нарізають кільцями і викладають на м’ясні коржі.
  • Зверху поміщають кругляш томатів і сиплють натертий сир.
  • Стожки обмазують сметаною і запікають при 190°С протягом 35 хвилин.
Дивіться також:  В’ялений гусак – 5 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху