Страви з ріпи – 15 рецептів приготування швидко і смачно

Готуємо з куркою в горщиках

Овочі, просочені м’ясним соком, виходять особливо ніжними та смачними.

Інгредієнти:

  • курка – 450 г;
  • картопля – 230 г;
  • перець;
  • ріпа – 230 г;
  • сіль;
  • цибуля – 230 г;
  • морква – 120 г;
  • вода;
  • перець болгарський – 230 р.

Приготування:

  • Овочі порізати. Розмір довільний. Нарізати куряче м’ясо.
  • Викласти в горщики шарами. До центру залити водою. Підсолити і присипати перцем. Накрити кришкою.
  • Запікати в духовій печі (180 градусів). Потрібно півтори години.
Дивіться також:  Як правильно смажити картоплю на сковороді?