Суфле з індички – 7 рецептів приготування смачної дієтичної страви

М’ясне суфле для дитини

М’яке і апетитне суфле з індички добре підійде для дитячого столу. М’ясну закуску рекомендується зробити у поєднанні з гарбузом, так вона стане ще смачніше і обов’язково сподобається малюкові.

Необхідні інгредієнти:

  • м’ясо індика – 0,15 кг;
  • одне яйце (перепелине);
  • манна крупа – 10 г;
  • молоко (2,5%) – 45 мл;
  • гарбуз – 60 р.

Готуємо:

  • Очистити від насіння м’якоть гарбуза і промити під краном. Потім нарізати брусочками.
  • Індиче м’ясо вимити і порізати.
  • Обидва продукти покласти в блендер і прокрутити до утворення кашки. Після чого засипати манку, маленький квадратик вершкового жиру і перемолоти ще раз.
  • В м’ясну суміш ввести молоко, злегка посолити, вбити яйце, і, використовуючи міксер, знову розтерти.
  • Ємність для запікання змастити олією і покласти в неї м’ясний напівфабрикат.
  • Духовку добре розігріти, потім помістити в неї страву і готувати двадцять хвилин.

Готове м’ясне суфле для дитини потрібно остудити, а потім запропонувати йому. Після смачного обіду рекомендується налити малюкові кухоль теплого молока.

Дивіться також:  Риба вугор – 6 рецептів, як смачно приготувати