М’ясне суфле для дитини
М’яке і апетитне суфле з індички добре підійде для дитячого столу. М’ясну закуску рекомендується зробити у поєднанні з гарбузом, так вона стане ще смачніше і обов’язково сподобається малюкові.
Необхідні інгредієнти:
- м’ясо індика – 0,15 кг;
- одне яйце (перепелине);
- манна крупа – 10 г;
- молоко (2,5%) – 45 мл;
- гарбуз – 60 р.
Готуємо:
- Очистити від насіння м’якоть гарбуза і промити під краном. Потім нарізати брусочками.
- Індиче м’ясо вимити і порізати.
- Обидва продукти покласти в блендер і прокрутити до утворення кашки. Після чого засипати манку, маленький квадратик вершкового жиру і перемолоти ще раз.
- В м’ясну суміш ввести молоко, злегка посолити, вбити яйце, і, використовуючи міксер, знову розтерти.
- Ємність для запікання змастити олією і покласти в неї м’ясний напівфабрикат.
- Духовку добре розігріти, потім помістити в неї страву і готувати двадцять хвилин.
Готове м’ясне суфле для дитини потрібно остудити, а потім запропонувати йому. Після смачного обіду рекомендується налити малюкові кухоль теплого молока.