Сухарики в духовці з чорного і білого хліба – 12 рецептів в домашніх умовах

Солодкі сухарики з батона

Сухарики можуть бути не тільки інгредієнтом салату, заміною хліба до перших страв або закускою до пива.

Вони можуть стати солодким доповненням до чаю, якщо для приготування використовувати білий батон або вчорашню булочку:

  • 1 батон або здобна булка;
  • 50 мл вершків 10% жирності;
  • 100 г цукру.

Алгоритм дій:

  • Батон нарізати тонкими скибочками. Вершки налити в чашку, а цукор висипати в плоску тарілку.
  • Кулінарну кисть вмочити в вершки і з одного боку змочити нею скибочку батона, потім хліб зволоженою стороною обмокнуть в цукор, зайві кристалики обтрусити.
  • Розкласти підготовлені скибочки на застелений пергаментом деко цукрових стороною вгору і відправити в духовку (160°С) до рум’яної скоринки. Сухарі з батона готові.
Дивіться також:  Дієтичний сніданок – 17 смачних, корисних і поживних рецептів