Сухарики з часником в духовці – 4 рецепта приготування

З білого хліба

Любите похрумтіти ароматними сухариками? Тоді є можливість засушити натуральні сухарики, не виходячи з дому. Вони будуть набагато кращим варіантом для травної системи, а також обійдуться дешевше покупних.

Вам знадобиться:

  • батон.

Покрокова інструкція:

  • Взяти батон, скласти по 4-5 шматків і нарізати не товстими смужками, а після розрізати перпендикулярно, щоб вийшло багато хлібних кубиків.
  • Розподілити одним шаром на сухому листі. Відправити в духовку, попередньо на 5-10 хвилин при 180 градусах. Під час приготування постійно стежити, помішуючи. Засушувати до набуття ними рум’яно-золотистого відтінку.
  • Якщо подобаються дуже сухі і хрусткі шматочки, варто нарізати дрібніше і сушити довше. А якщо нарізати великими шматочками і сушити недовго, то сухарики покриються хрусткою апетитною скоринкою, а всередині будуть м’які.
  • Остиглі сухарики використовувати за призначенням.
Дивіться також:  Страви з риби – 20 рецептів: холодні і гарячі страви, дієтичні і на святковий стіл
Прокрутка до верху