З додаванням олії
Сухарики – ідеальний варіант для використання несвіжого хліба. Для приготування сухарів з часником та олією не потрібно якихось особливих продуктів, а готуються вони дуже швидко.
Вам знадобиться:
- хліб – половина булки;
- рослинне масло – 1 ст. л.;
- часник.
Покрокова інструкція:
- Нарізати хліб на кубики будь-якого розміру, викласти їх на деко, попередньо покритий пергаментним папером.
- Хліб посипати сухим часником і побризкати зверху маслом.
- Поставити в духовку, розігріту до 180 градусів на 8-10 хвилин, контролюючи процес.
- Витягнути вироби після отримання апетитної рум’яної кірочки і перекласти в миску. Часникові сухарики будуть хорошою закускою під пиво і не тільки.