Сухарики з часником в духовці – 4 рецепта приготування

З додаванням олії

Сухарики – ідеальний варіант для використання несвіжого хліба. Для приготування сухарів з часником та олією не потрібно якихось особливих продуктів, а готуються вони дуже швидко.

Вам знадобиться:

  • хліб – половина булки;
  • рослинне масло – 1 ст. л.;
  • часник.

Покрокова інструкція:

  • Нарізати хліб на кубики будь-якого розміру, викласти їх на деко, попередньо покритий пергаментним папером.
  • Хліб посипати сухим часником і побризкати зверху маслом.
  • Поставити в духовку, розігріту до 180 градусів на 8-10 хвилин, контролюючи процес.
  • Витягнути вироби після отримання апетитної рум’яної кірочки і перекласти в миску. Часникові сухарики будуть хорошою закускою під пиво і не тільки.
Дивіться також:  Капуста тушкована з м’ясом – 8 рецептів
Прокрутка до верху