Гармошка в духовці
Інгредієнти: 730 г корейки без кістки, 2 великих томата, 4-6 зуб. свіжого часнику, 220 г сиру, 1 мал. ложка крупної солі, мелений перець.
- Шматок свинини добре промивається, обсушивается і нарізати на товсті скибочки, але не до кінця. Повинна вийти своєрідна м’ясна гармошка. Вона солиться і перчится.
- Сир, помідори і часник нарізати середніми шматочками. Останній за смаком можна просто пропустити через прес.
- Вийшла нарізкою фаршируються прогалини між м’ясними шматочками.
- Далі заготівля замотується декількома шарами фольги, змащується рафінованим маслом і відправляється на 60-70 хвилин в духовку при 190 градусах.
Якщо потрібно, щоб гармошка з свинини в духовці вийшла рум’яної, вона запікається без покриття ще 12-15 хвилин. Можна додатково зверху посипати страву тертим сиром.