Свинина в духовці — 23 рецепта запікання соковитої свинини

Гармошка в духовці

Інгредієнти: 730 г корейки без кістки, 2 великих томата, 4-6 зуб. свіжого часнику, 220 г сиру, 1 мал. ложка крупної солі, мелений перець.

  • Шматок свинини добре промивається, обсушивается і нарізати на товсті скибочки, але не до кінця. Повинна вийти своєрідна м’ясна гармошка. Вона солиться і перчится.
  • Сир, помідори і часник нарізати середніми шматочками. Останній за смаком можна просто пропустити через прес.
  • Вийшла нарізкою фаршируються прогалини між м’ясними шматочками.
  • Далі заготівля замотується декількома шарами фольги, змащується рафінованим маслом і відправляється на 60-70 хвилин в духовку при 190 градусах.

Якщо потрібно, щоб гармошка з свинини в духовці вийшла рум’яної, вона запікається без покриття ще 12-15 хвилин. Можна додатково зверху посипати страву тертим сиром.

Дивіться також:  Тушкована капуста з ковбасою — 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху