Свинина в духовці — 23 рецепта запікання соковитої свинини

З ківі

Інгредієнти: 430 г м’ясної м’якоті, 3-4 ківі, 120 г твердого сиру, суміш перців, кам’яна сіль.

  • Підготовлена свинина ріжеться довільними шматочками.
  • Ківі чиститься і нарізають кружечками, товщина яких не перевищує полвины сантиметри. Фрукт найкраще брати стиглий, м’який.
  • Сир треться на крупній тертці.
  • У промаслений жароміцну ємність спочатку викладається м’ясо. Свинину потрібно за смаком посолити і поперчити. На цьому етапі допускається використовувати будь-які улюблені спеції.
  • Поверх м’ясних шматочків рівним шаром викладаються кружечки ківі.
  • Далі розподіляється тертий сир.
  • Готується частування при 180-190 градусах 35-45 хвилин.

За таким рецептом запечена свинина виходить особливо соковитою і м’якою. Ківі надає страві цікаву, пікантну кислинку.

Дивіться також:  Паелья з морепродуктів – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху