З ківі
Інгредієнти: 430 г м’ясної м’якоті, 3-4 ківі, 120 г твердого сиру, суміш перців, кам’яна сіль.
- Підготовлена свинина ріжеться довільними шматочками.
- Ківі чиститься і нарізають кружечками, товщина яких не перевищує полвины сантиметри. Фрукт найкраще брати стиглий, м’який.
- Сир треться на крупній тертці.
- У промаслений жароміцну ємність спочатку викладається м’ясо. Свинину потрібно за смаком посолити і поперчити. На цьому етапі допускається використовувати будь-які улюблені спеції.
- Поверх м’ясних шматочків рівним шаром викладаються кружечки ківі.
- Далі розподіляється тертий сир.
- Готується частування при 180-190 градусах 35-45 хвилин.
За таким рецептом запечена свинина виходить особливо соковитою і м’якою. Ківі надає страві цікаву, пікантну кислинку.