Свинина в духовці — 23 рецепта запікання соковитої свинини

В соєвому соусі

Інгредієнти: 320-420 г свинячої шиї, 25 мл соєвого соусу, 2 стебла розмарину, 2 щіпки солі.

  • Свинину нарізати невеликими скибочками і занурюється в глибоку миску. Зверху м’ясо залити соєвим соусом і посипається листочками розмарину.
  • М’ясні заготовки злегка присаливаются і розминаються в мисці руками, щоб вони просочилися маринадом.
  • Скибочки свинини перекладаються в ємність для запікання і поливаються всім соєвим соусом з миски.
  • При 200-210 градусів страва буде запікати 30-40 хвилин.

Чим дрібніше свинячі шматочки, тим менше часу потрібно для готування.

Дивіться також:  Кальмари в сметанному соусі – 8 смачних рецептів
Прокрутка до верху