Святкові рулетики з грибами
Інгредієнти: 630 г філе свинини, 420 г печериць, 2 шт. сирих яєць і цибулі, 160 г російського сиру, повний стакан дуже жирних вершків, сіль, суміш перців.
- Цибулю дуже дрібно ріжеться і обсмажується до рум’яного кольору на розігрітому маслі.
- Потім до нього висипаються невеликі шматочки грибів. Разом продукти обсмажують до випаровування всієї води.
- Яйця варяться яйця, ріжуться кубиками і змішуються з цибульно-грибний піджаркою.
- В майбутню начинку додається сир. Краще всього заздалегідь натерти його на тертці дрібніші.
- Всі складові начинки перемішуються, солятся за смаком і перчатся.
- Свинина промивається, просушується паперовими серветками і нарізане тонкими стейками
- З м’яса згортаються рулетики. Всередину кожного з них закладається суміш з яєць і грибів.
- По боках отримані конструкції закріплюються зубочистками.
- Кожен рулетик обсмажується до рум’яності з усіх боків. У процесі готування з них поступово видаляються зубочистки.
- Начинені заготовки перекладаються в жароміцну ємність і заливаються сумішшю з вершків і невеликої кількості води. Рідину можна посолити.
Залишилося запікати страву при 190 градусах близько півгодини. Смачно подавати готові рулетики з пюре з картоплі або будь-якими тушкованими овочами.