Свинина в духовці — 23 рецепта запікання соковитої свинини

Святкові рулетики з грибами

Інгредієнти: 630 г філе свинини, 420 г печериць, 2 шт. сирих яєць і цибулі, 160 г російського сиру, повний стакан дуже жирних вершків, сіль, суміш перців.

  • Цибулю дуже дрібно ріжеться і обсмажується до рум’яного кольору на розігрітому маслі.
  • Потім до нього висипаються невеликі шматочки грибів. Разом продукти обсмажують до випаровування всієї води.
  • Яйця варяться яйця, ріжуться кубиками і змішуються з цибульно-грибний піджаркою.
  • В майбутню начинку додається сир. Краще всього заздалегідь натерти його на тертці дрібніші.
  • Всі складові начинки перемішуються, солятся за смаком і перчатся.
  • Свинина промивається, просушується паперовими серветками і нарізане тонкими стейками
  • З м’яса згортаються рулетики. Всередину кожного з них закладається суміш з яєць і грибів.
  • По боках отримані конструкції закріплюються зубочистками.
  • Кожен рулетик обсмажується до рум’яності з усіх боків. У процесі готування з них поступово видаляються зубочистки.
  • Начинені заготовки перекладаються в жароміцну ємність і заливаються сумішшю з вершків і невеликої кількості води. Рідину можна посолити.

Залишилося запікати страву при 190 градусах близько півгодини. Смачно подавати готові рулетики з пюре з картоплі або будь-якими тушкованими овочами.

Дивіться також:  Карпаччо з курячої грудки – 7 рецептів в домашніх умовах
Прокрутка до верху