Свинина в духовці — 23 рецепта запікання соковитої свинини

Соковите м’ясо по-французьки

Інгредієнти: 620 г балика, 3 свіжих томата, 2 великі ріпчасті цибулини, 130 г твердого сиру, велика сіль, 90 г легкого майонезу, 1 ч. л. меленого чорного перчика.

  • М’ясо нарізати товстими пластинами (близько 1 см). Кожен скибочку покривається харчовою плівкою і ретельно відбивається кухонним молотком.
  • Після обробки свинини з двох сторін, її треба натерти сумішшю з солі і перцю. Підготовлені шматочки викладаються на промаслений лист.
  • Зверху м’яса рясно розсипаються тонкі полуколечки лука. Чим більше буде використано цього овоча, тим соковитіше частування вийде в підсумку.
  • Далі йдуть кружечки свіжих або заморожених томатів. Попереднє розморожування їм не потрібно.
  • На томати наноситься майонезна сітка і розсипається тертий сир.

Запікається м’ясо по-французьки близько півгодини при 180 градусах. Потім шматочки залишаються на листі ще на деякий час, щоб вони змогли увібрати в себе виділилися соки.

Дивіться також:  Вівсяна каша в мультиварці на молоці – 6 рецептів
Прокрутка до верху