Соковите м’ясо по-французьки
Інгредієнти: 620 г балика, 3 свіжих томата, 2 великі ріпчасті цибулини, 130 г твердого сиру, велика сіль, 90 г легкого майонезу, 1 ч. л. меленого чорного перчика.
- М’ясо нарізати товстими пластинами (близько 1 см). Кожен скибочку покривається харчовою плівкою і ретельно відбивається кухонним молотком.
- Після обробки свинини з двох сторін, її треба натерти сумішшю з солі і перцю. Підготовлені шматочки викладаються на промаслений лист.
- Зверху м’яса рясно розсипаються тонкі полуколечки лука. Чим більше буде використано цього овоча, тим соковитіше частування вийде в підсумку.
- Далі йдуть кружечки свіжих або заморожених томатів. Попереднє розморожування їм не потрібно.
- На томати наноситься майонезна сітка і розсипається тертий сир.
Запікається м’ясо по-французьки близько півгодини при 180 градусах. Потім шматочки залишаються на листі ще на деякий час, щоб вони змогли увібрати в себе виділилися соки.