Свинина в духовці — 23 рецепта запікання соковитої свинини

Відбивні в духовці

Інгредієнти: півкіло свинячої корейки, 2 великих сирих яйця, 110 г сиру, 2 стиглих томатів, 60 г просіяного борошна, половина пучка зелені, 3 щіпки солі, мелений перець.

  • Свинина ріжеться великими шматками (близько 2 см завтовшки). Далі м’ясо покривається плівкою або пакетом і відбивається тупою стороною молотка (без зубчиків).
  • Підготовлені скибочки натираються сіллю, перцем, обвалюються в борошні і занурюються у збиті до появи легкої пінки сирі яйця.
  • Далі заготовки обсмажуються буквально по хвилині з кожної сторони на розпеченій сковорідці.
  • Зарумянившееся м’ясо перекладається на деко. Зверху нього висипається рубана зелень і розкладаються тонкі скибочки помідорів. Свинина покривається тертим сиром.

Відбивні зі свинини запікаються в духовці 10-12 хвилин (не більше, щоб не пересушити м’ясо).

Дивіться також:  Кулеб’яка – 28 рецептів
Прокрутка до верху