Відбивні в духовці
Інгредієнти: півкіло свинячої корейки, 2 великих сирих яйця, 110 г сиру, 2 стиглих томатів, 60 г просіяного борошна, половина пучка зелені, 3 щіпки солі, мелений перець.
- Свинина ріжеться великими шматками (близько 2 см завтовшки). Далі м’ясо покривається плівкою або пакетом і відбивається тупою стороною молотка (без зубчиків).
- Підготовлені скибочки натираються сіллю, перцем, обвалюються в борошні і занурюються у збиті до появи легкої пінки сирі яйця.
- Далі заготовки обсмажуються буквально по хвилині з кожної сторони на розпеченій сковорідці.
- Зарумянившееся м’ясо перекладається на деко. Зверху нього висипається рубана зелень і розкладаються тонкі скибочки помідорів. Свинина покривається тертим сиром.
Відбивні зі свинини запікаються в духовці 10-12 хвилин (не більше, щоб не пересушити м’ясо).