Свинина в духовці — 23 рецепта запікання соковитої свинини

Оригінальний смак з ананасами

Інгредієнти: банка консервованих фруктів, 720 г м’яса, 230 г сиру, перець, сіль.

  • Краще всього використовувати нежирну частина свинячої туші. М’ясо миється, обсушивается і нарізати порційними стейками. Заготовки злегка відбиваються кухонним молоточком, після чого натираються сумішшю солі і перцю.
  • Скибочки свинини відправляються на промаслений лист. Зверху кожного з них викладається фруктовим колечку з банки. На ананасах не повинно бути зайвого сиропу.
  • М’ясо відправляється запікатися в дуже гарячу духовку на півгодини (210-220 градусів).
  • Сир нарізати квадратними шматочками і розкладається за майже готовому блюду.

Далі свинина з ананасами запікається ще 10-12 хвилин при середній температурі. Сир повинен повністю розплавитися.

Дивіться також:  Крильця в медовому соусі – 8 смачних рецептів, як приготувати на сковороді в духовці і в мультиварці
Прокрутка до верху