Свинина в духовці — 23 рецепта запікання соковитої свинини

Як правильно запекти стейк з м’яса?

Інгредієнти: 470 г м’якоті свинини, 6-7 горошин чорного перцю, 25 мл соєвого соусу, сіль і паприка за смаком, рафінована олія.

  • М’ясо дуже гострим ножем нарізати на великі шматки упоперек волокон. Їх товщина повинна вийти близько 3 див.
  • Скибочки обережно відбиваються тупою стороною кухонного молоточка, щоб не пошкодити волокна.
  • Підготовлені шматочки проколюються виделкою в декількох місцях — це необхідно, щоб маринад добре проникав всередину м’яса.
  • Решта продукти змішуються в маринад. Їм добре натирається свинина і залишають на декілька хвилин.
  • Далі м’ясо сбрызгивается маслом без запаху і викласти на деко з товстим дном.
  • Ємність відправляється на середню полицю духовий плити, розігрітій до 240 градусів. З кожної сторони шматочки готуються по 8-9 хвилин. Якщо є така функція, в кінці можна на пару хвилин скористатися грилем.

Готові стейки з свинини смачно подавати до столу з овочевим асорті.

Дивіться також:  Картопляна бабка – 8 рецептів приготування в духовці і мультиварці
Прокрутка до верху