Готуємо в мультиварці
Ви можете варіювати цей рецепт, додавши спеції.
Базовий список інгредієнтів короткий:
- свиняча вирізка — 400 г;
- соєвий соус природного бродіння — 4 стіл. л.;
- будь вершкове масло — 100 г;
- вода (для створення пари) — 500 мл;
- спеції — на свій розсуд.
Також знадобиться фольга і верхній контейнер мультиварки для приготування страв на пару.
Як приготувати в мультиварці:
- У чашу заливаємо воду, встановлюємо контейнер.
- М’ясо нарізаємо порційними шматками. На дно посуду наливаємо соєвий соус, викладаємо м’ясо, даємо йому просолитися протягом 15 хвилин.
- Посипаємо м’ясо спеціями, загортаємо у фольгу. Ретельно закривайте фольгу, щоб жир не витікав. У кожній «конверт» додаємо квадратик вершкового масла: така хитрість не дасть м’ясу пересихати.
- Переміщаємо заготовки під вкладиш. Готуємо на пару, орієнтуючись на рекомендації мультиварки, в середньому це півгодини.