Свинина в соєвому соусі – 7 рецептів приготування на сковороді в духовці і в мультиварці

Готуємо в мультиварці

Ви можете варіювати цей рецепт, додавши спеції.

Базовий список інгредієнтів короткий:

  • свиняча вирізка — 400 г;
  • соєвий соус природного бродіння — 4 стіл. л.;
  • будь вершкове масло — 100 г;
  • вода (для створення пари) — 500 мл;
  • спеції — на свій розсуд.

Також знадобиться фольга і верхній контейнер мультиварки для приготування страв на пару.

Як приготувати в мультиварці:

  • У чашу заливаємо воду, встановлюємо контейнер.
  • М’ясо нарізаємо порційними шматками. На дно посуду наливаємо соєвий соус, викладаємо м’ясо, даємо йому просолитися протягом 15 хвилин.
  • Посипаємо м’ясо спеціями, загортаємо у фольгу. Ретельно закривайте фольгу, щоб жир не витікав. У кожній «конверт» додаємо квадратик вершкового масла: така хитрість не дасть м’ясу пересихати.
  • Переміщаємо заготовки під вкладиш. Готуємо на пару, орієнтуючись на рекомендації мультиварки, в середньому це півгодини.
Дивіться також:  Горбуша у фользі - 10 смачних рецептів соковитої запеченої горбуші в духовці
Прокрутка до верху