Свинина в соєвому соусі з медом і гірчицею
Цікава гостро-солодка підлива внесе різноманітність у вечерю.
Підготуйте такі продукти:
- нерозбавлений соус Kikkoman — 4 стіл. л.;
- квітковий мед (світло-жовтий) — 1 стіл. л.;
- гірчиця (рідка, не порошок) — 1 чайн. л.;
- цибулина;
- свиняче філе — 500 р.;
- масло, жир або кулінарний спрей для смаження.
Послідовність дій:
- Філе ріжемо дрібними кубиками. Цибулю — тонкими (5 мм) півкільцями.
- Розігріваємо сковороду, наливаємо олію, викладаємо м’ясо, цибулю, обсмажуємо на сильному вогні 5 хвилин. Періодично перемішуємо для рівномірної обробки.
- В окрему ємність наливаємо соєвий соус, розчиняємо в ньому гірчицю. Отриманою сумішшю поливаємо м’ясо. Тушкуємо 15 хвилин.
- Додаємо мед і готуємо ще три хвилини. Мед кладемо в останню чергу, оскільки він швидко пригорає.
Свинина в соєвому соусі з медом в духовці виходить соковитою, ароматною, з легким солодкуватим смаком.