Свинина в соєвому соусі – 7 рецептів приготування на сковороді в духовці і в мультиварці

Свинина в соєвому соусі з медом і гірчицею

Цікава гостро-солодка підлива внесе різноманітність у вечерю.

Підготуйте такі продукти:

  • нерозбавлений соус Kikkoman — 4 стіл. л.;
  • квітковий мед (світло-жовтий) — 1 стіл. л.;
  • гірчиця (рідка, не порошок) — 1 чайн. л.;
  • цибулина;
  • свиняче філе — 500 р.;
  • масло, жир або кулінарний спрей для смаження.

Послідовність дій:

  • Філе ріжемо дрібними кубиками. Цибулю — тонкими (5 мм) півкільцями.
  • Розігріваємо сковороду, наливаємо олію, викладаємо м’ясо, цибулю, обсмажуємо на сильному вогні 5 хвилин. Періодично перемішуємо для рівномірної обробки.
  • В окрему ємність наливаємо соєвий соус, розчиняємо в ньому гірчицю. Отриманою сумішшю поливаємо м’ясо. Тушкуємо 15 хвилин.
  • Додаємо мед і готуємо ще три хвилини. Мед кладемо в останню чергу, оскільки він швидко пригорає.

Свинина в соєвому соусі з медом в духовці виходить соковитою, ароматною, з легким солодкуватим смаком.

Дивіться також:  Підлива з курки – 7 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху