Свинина з ананасами – 14 смачних рецептів, як приготувати в духовці, в мультиварці і на сковороді

Піджарка зі свинини з ананасами

Продукти:

  • 0,5 кг свинини;
  • банку ананаса в сиропі;
  • дві ложки олії;
  • 1 зубчик часнику;
  • до 200 грам брокколі;
  • перець червоний солодкий;
  • цибуля;
  • 18 – 20 мл соусу чілі;
  • 15 мл соєвого соусу;
  • 30 г борошна.

Покрокові дії:

  • Всі овочі, крім брокколі, нарізаємо скибочками або смужками.
  • Злегка обсмажуємо в маслі нарізану скибочками свинину.
  • Такі інгредієнти, які потрібно відправити до м’яса: часник, перець і капуста. 3 – 4 хвилин спільного обсмажування буде цілком достатньо.
  • Ананас, два види соусу цибулю викладаються в сковороду по черзі.
  • Останнім додаємо ананасовий сироп, змішаний з борошном.

Тушкуємо до загустіння і подаємо з гарніром з картоплі або рису.

Дивіться також:  Фуа-гра: рецепт в домашніх умовах