Піджарка зі свинини з ананасами
Продукти:
- 0,5 кг свинини;
- банку ананаса в сиропі;
- дві ложки олії;
- 1 зубчик часнику;
- до 200 грам брокколі;
- перець червоний солодкий;
- цибуля;
- 18 – 20 мл соусу чілі;
- 15 мл соєвого соусу;
- 30 г борошна.
Покрокові дії:
- Всі овочі, крім брокколі, нарізаємо скибочками або смужками.
- Злегка обсмажуємо в маслі нарізану скибочками свинину.
- Такі інгредієнти, які потрібно відправити до м’яса: часник, перець і капуста. 3 – 4 хвилин спільного обсмажування буде цілком достатньо.
- Ананас, два види соусу цибулю викладаються в сковороду по черзі.
- Останнім додаємо ананасовий сироп, змішаний з борошном.
Тушкуємо до загустіння і подаємо з гарніром з картоплі або рису.