Свинина з чорносливом – 8 рецептів приготування в духовці, в мультиварці і на сковороді

Як смачно загасити свинину в мультиварці

Азіатська кухня подарувала нам безліч рецептів приготування м’яса з кисло-солодкими фруктами. І сьогодні нам вже не здається дивним використовувати в кулінарії непоєднувані інгредієнти, адже в підсумку з м’яса виходить справжній делікатес. Пропонуємо вам рецепт швидкого приготування свинини з сушеної сливою в мультиварці.

Інгредієнти:

  • свинина – 1,2 кг;
  • в’ялений чорнослив – 280 м;
  • морквина;
  • головка цибулі;
  • лимонний сік – ложка;
  • часточка часнику;
  • гірчиця діжонська – ложка;
  • олія олив – дві ложки;
  • коньяк – 70 мл;
  • сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Свинину ріжемо брусочками і присмачую їх спеціями.
  • В окрему миску наливаємо масло, коньяк і сік лимона, кладемо гірчицю, подрібнені часточки часнику і приправу. Все змішуємо і заливаємо отриманим маринадом свинину. Залишаємо просочуватися.
  • У чашу мультиварки кладемо свинячі брусочки разом з маринадом. Сюди ж висипаємо кільцями цибулю і дрібно порізану моркву, кладемо сухофрукти і включаємо режим «Гасіння» на 1 годину. Свинина з чорносливом, тушкована в мультиварці, виходить дуже м’якою, і слонової тане в роті.
Дивіться також:  Курячі крильця в мультиварці – 8 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху