Як смачно загасити свинину в мультиварці
Азіатська кухня подарувала нам безліч рецептів приготування м’яса з кисло-солодкими фруктами. І сьогодні нам вже не здається дивним використовувати в кулінарії непоєднувані інгредієнти, адже в підсумку з м’яса виходить справжній делікатес. Пропонуємо вам рецепт швидкого приготування свинини з сушеної сливою в мультиварці.
Інгредієнти:
- свинина – 1,2 кг;
- в’ялений чорнослив – 280 м;
- морквина;
- головка цибулі;
- лимонний сік – ложка;
- часточка часнику;
- гірчиця діжонська – ложка;
- олія олив – дві ложки;
- коньяк – 70 мл;
- сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Свинину ріжемо брусочками і присмачую їх спеціями.
- В окрему миску наливаємо масло, коньяк і сік лимона, кладемо гірчицю, подрібнені часточки часнику і приправу. Все змішуємо і заливаємо отриманим маринадом свинину. Залишаємо просочуватися.
- У чашу мультиварки кладемо свинячі брусочки разом з маринадом. Сюди ж висипаємо кільцями цибулю і дрібно порізану моркву, кладемо сухофрукти і включаємо режим «Гасіння» на 1 годину. Свинина з чорносливом, тушкована в мультиварці, виходить дуже м’якою, і слонової тане в роті.