Простий рецепт на сковороді
Всім шанувальникам м’ясних страв ми рекомендуємо різноманітні рецепти приготування свинини з чорносливом. І навіть якщо ви не дуже любите сушені фрукти, все одно варто влаштувати такий кулінарний експеримент. В’ялений чорнослив не має різкого запаху, при цьому він дуже смачний, а м’ясо з таким інгредієнтом виходить ніжним і соковитим.
Інгредієнти:
- 500 р свинини;
- 150 г чорносливу;
- цибулина;
- морква;
- 5 г свіжого імбиру;
- ложка соєвого соусу;
- ложечка соку лимона (яблучного оцту);
- склянку бульйону (води);
- спеції, олія.
Спосіб приготування:
- Свинину ріжемо упоперек волокон на шматочки товщиною в один сантиметр. М’ясо відбиваємо, солимо, перчимо, обвалюємо в борошні і смажимо на сильному вогні протягом п’яти хвилин.
- Моркву і цибулю шаткуємо полукольцам і окремо пасеруємо на малому вогні 5 – 7 хвилин.
- Готувати м’ясо з чорносливом ми будемо в маринаді. Для цього з’єднуємо соєвий приправу, цитрусовий сік і подрібнений імбир.
- Змішуємо овочі зі свининою, заливаємо заправкою, підливаємо бульйон (воду), накриваємо і тушкуємо 20 хвилин.
- Чорнослив обдаємо окропом і розрізаємо на дві частини, викладаємо його до свинини з овочами і залишаємо на вогні ще 10 хвилин.