Рулетики з свинини з чорносливом
Для тих, хто відкрив для себе унікальне поєднання свинини з сушеними фруктами або намагається пізнати щось нове, пропонуємо приготувати м’ясні рулетики з сушеної сливою. Така страва ідеально підходить для сімейного або урочистого застілля.
Інгредієнти:
- свинина – 700 г;
- в’ялений чорнослив 70 г;
- сир – 70 г;
- натуральний жирний йогурт – півсклянки;
- приправи.
Спосіб приготування:
- Чорнослив подрібнюємо на дрібні шматочки. Якщо він занадто щільний, то попередньо замочуємо його в окропі. Сир пропускаємо через дрібну тертку.
- Йогурт змішати з сиром і чорносливом, додаємо приправи. Це буде начинка.
- М’ясо ріжемо на шматки (як на відбивні), приправляємо спеціями, розподіляємо по них начинку і звертаємо рулетиками.
- Беремо форму для випічки, кладемо в неї свинячі рулети, кожен просочуємо йогуртом і посипаємо сиром. Готуємо страву протягом 35 хвилин, температура – 180ºС