Свинина з чорносливом – 8 рецептів приготування в духовці, в мультиварці і на сковороді

Рулетики з свинини з чорносливом

Для тих, хто відкрив для себе унікальне поєднання свинини з сушеними фруктами або намагається пізнати щось нове, пропонуємо приготувати м’ясні рулетики з сушеної сливою. Така страва ідеально підходить для сімейного або урочистого застілля.

Інгредієнти:

  • свинина – 700 г;
  • в’ялений чорнослив 70 г;
  • сир – 70 г;
  • натуральний жирний йогурт – півсклянки;
  • приправи.

Спосіб приготування:

  • Чорнослив подрібнюємо на дрібні шматочки. Якщо він занадто щільний, то попередньо замочуємо його в окропі. Сир пропускаємо через дрібну тертку.
  • Йогурт змішати з сиром і чорносливом, додаємо приправи. Це буде начинка.
  • М’ясо ріжемо на шматки (як на відбивні), приправляємо спеціями, розподіляємо по них начинку і звертаємо рулетиками.
  • Беремо форму для випічки, кладемо в неї свинячі рулети, кожен просочуємо йогуртом і посипаємо сиром. Готуємо страву протягом 35 хвилин, температура – 180ºС
Дивіться також:  Шашлик на кефірі з свинини – 7 рецептів
Прокрутка до верху