Свинина з чорносливом – 8 рецептів приготування в духовці, в мультиварці і на сковороді

Гуляш зі свинини з чорносливом

Багато господині готують гуляш за традиційним рецептом, де м’ясо обсмажують разом з овочами і тушкують з томатною пастою і водою. І якщо вам набрид такий варіант приготування, то спеціально для вас у нас є рецепт гуляшу з свинини з чорносливом в томатному соусі.

Інгредієнти:

  • 500 г свининою вирізки;
  • цибуля порей;
  • дві середні морквини;
  • жменю сушеної сливи;
  • до півлітра м’ясного бульйону;
  • дві ложки томатної пасти;
  • ложка борошна;
  • дві гілочки петрушки;
  • сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Свинину ріжемо кубиками, паніруємо в борошні і смажимо на добре прогрітому олії до золотистого відтінку.
  • Окремо пасеруємо подрібнену цибулю.
  • У ємність з товстими стінками викладаємо м’ясо разом з цибулею і кладемо томатну пасту. Злегка обсмажуємо інгредієнти, кладемо чорнослив, наливаємо бульйон і тушкуємо свинину протягом 40 хвилин, поки вона не стане м’якою.
  • Після, кладемо нарізану моркву і спеції, тушкуємо продукти ще 10 хвилин, посипаємо подрібненою зеленню і через хвилину вимикаємо. Залишаємо готову страву під кришкою, щоб гуляш добре настоявся.
Дивіться також:  Гречка в мультиварці – 7 рецептів гарніру, з м’ясом або куркою
Прокрутка до верху