Гуляш зі свинини з чорносливом
Багато господині готують гуляш за традиційним рецептом, де м’ясо обсмажують разом з овочами і тушкують з томатною пастою і водою. І якщо вам набрид такий варіант приготування, то спеціально для вас у нас є рецепт гуляшу з свинини з чорносливом в томатному соусі.
Інгредієнти:
- 500 г свининою вирізки;
- цибуля порей;
- дві середні морквини;
- жменю сушеної сливи;
- до півлітра м’ясного бульйону;
- дві ложки томатної пасти;
- ложка борошна;
- дві гілочки петрушки;
- сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Свинину ріжемо кубиками, паніруємо в борошні і смажимо на добре прогрітому олії до золотистого відтінку.
- Окремо пасеруємо подрібнену цибулю.
- У ємність з товстими стінками викладаємо м’ясо разом з цибулею і кладемо томатну пасту. Злегка обсмажуємо інгредієнти, кладемо чорнослив, наливаємо бульйон і тушкуємо свинину протягом 40 хвилин, поки вона не стане м’якою.
- Після, кладемо нарізану моркву і спеції, тушкуємо продукти ще 10 хвилин, посипаємо подрібненою зеленню і через хвилину вимикаємо. Залишаємо готову страву під кришкою, щоб гуляш добре настоявся.