Свинина з чорносливом – 8 рецептів приготування в духовці, в мультиварці і на сковороді

Готуємо в духовці з сиром

Сьогодні ми будемо готувати відбивні зі свинини, але не з грибами і посипані сиром, як звикли, а з сушеними фруктами і Моцарелою. М’ясо під такою начинкою виходить дуже соковитим і смачним.

Інгредієнти:

  • 700 г свинини;
  • 350 г чорносливу;
  • три цибулини;
  • 120 г сиру Моцарелла;
  • сіль, суміш перців, олія олив.

Спосіб приготування:

  • Чорнослив заливаємо гарячою водою, потім розрізаємо його на дві частини.
  • Цибуля шмагаємо півкільцями і злегка обсмажуємо на оливковій олії.
  • Свинину ріжемо на шматки, відбиваємо і приправляємо спеціями.
  • Деко змащуємо маслом, кладемо на нього м’ясо, поверх якого розподіляємо цибулю і потім чорнослив. Прикриваємо все фольгою і ставимо в духовку на 20 хвилин.
  • Потім дістаємо блюдо, фольгу прибираємо, посипаємо свинину тертої Моцарелою і запікаємо ще 15 хвилин, температура – 180ºС

Свинина і чорнослив відмінно гармоніюють між собою. Сушена слива додає м’ясу копчений присмак і пікантний аромат. А крім того, разом з чорносливом ви можете використовувати і інші сушені фрукти, наприклад, курагу.

Дивіться також:  Куряча грудка – 16 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху