Рулетики з м’яса з грибною начинкою
З м’яса і грибів можна приготувати смачне і цікаве страву. Наприклад, рулетики з свинини виглядають дуже красиво і можуть гідно прикрасити будь-який святковий стіл.
Інгредієнти:
- близько 1 кіло свинячої шиї;
- півкіло грибів;
- цибулина;
- три ложки сметани (не жирної);
- чотири ложки майонезу.
Спосіб приготування:
- М’ясо нарізаємо на шматки товщиною не більше одного сантиметра. Відбиваємо, маринуємо в майонезі зі спеціями протягом двох годин.
- Для начинки обсмажуємо цибулю до рум’яного кольору, потім до овочу кладемо нарізані гриби і смажимо до випаровування рідини. Після змішуємо грибну засмажку зі сметаною.
- На кожен м’ясної викладаємо шматочок по ложці начинки. Кладемо її з краю, загортаємо рулетом і перекладаємо готові порції на деко.
- Промазуємо поверхню виробів майонезом і відправляємо в піч на 45 хвилин (температура – 180 °С).