Свинина з грибами в духовці – 8 рецептів приготування

Рулетики з м’яса з грибною начинкою

З м’яса і грибів можна приготувати смачне і цікаве страву. Наприклад, рулетики з свинини виглядають дуже красиво і можуть гідно прикрасити будь-який святковий стіл.

Інгредієнти:

  • близько 1 кіло свинячої шиї;
  • півкіло грибів;
  • цибулина;
  • три ложки сметани (не жирної);
  • чотири ложки майонезу.

Спосіб приготування:

  • М’ясо нарізаємо на шматки товщиною не більше одного сантиметра. Відбиваємо, маринуємо в майонезі зі спеціями протягом двох годин.
  • Для начинки обсмажуємо цибулю до рум’яного кольору, потім до овочу кладемо нарізані гриби і смажимо до випаровування рідини. Після змішуємо грибну засмажку зі сметаною.
  • На кожен м’ясної викладаємо шматочок по ложці начинки. Кладемо її з краю, загортаємо рулетом і перекладаємо готові порції на деко.
  • Промазуємо поверхню виробів майонезом і відправляємо в піч на 45 хвилин (температура – 180 °С).
Дивіться також:  Овочеве рагу з куркою – 8 рецептів приготування