Свинина, запечена в мультиварці, рецепт з фото

Правильне приготування м’яса є цілим мистецтвом. Воно повинно вийти певної м’якості, соковитості, прожарювання і володіти чудовим ароматом. Свинина підходить для приготування безлічі смачних страв. Її можна посмажити, згасити, запекти, прокоптити або зробити з неї соковитий шашлик.
Для приготування м’яса можна використовувати духовку, а можна запекти свинину в мультиварці. Тим більше що в мультиварці вона виходить дуже м’якою і соковитою. Під час приготування виходить ефект парової лазні, і м’ясо не виходить занадто сухим. Для приготування можна використовувати мультиварку різних брендів. Свинина, запечена в мультиварці редмонд, філіпс або поларіс вийде однаково смачною, при дотриманні основних правил приготування. Свинину, яка була запечена в мультиварці можна подавати в гарячому вигляді, як основне блюдо або в холодному вигляді, як закуску.

Свинина, запечена з цибулею в мультиварці

Час приготування – 2 ч.
Кількість порцій – 6.

Склад продуктів для свинини, запеченої з цибулею в мультиварці:

  • 500 г свинини.
  • 2 середні цибулини.
  • Половина лимона.
  • Цукор.
  • 2 зубч. часнику.
  • 1 ст. л. олії соняшника.
  • 1/3 ч. л. прованських трав.
  • Половина ч. л. гірчиці.
  • Приготування свинини, запеченої з цибулею в мультиварці

    Середня цибулина ріжеться на тонкі півкільця або кільця. Половина лимона ріжеться на тонкі скибочки. Кілька зубків часнику нарізати на пластинки.
    Свинина змішується з цибульними кільцями, нарізаним часником і лимоном. Посипається меленими спеціями. Солиться і посипається цукром. Маринад необхідно добре втирати в м’ясо. Ємність накривається кришкою. М’ясо отставляется на 60 хвилин, щоб воно маринувалося.
    Після того як м’ясо замаринувалося, її потрібно перекласти в каструлю і обсмажити з обох боків кілька хвилин.
    З маринаду потрібно видалити часточки лимона. Свинина виймається з ємності мультиварки. Половина маринаду викладається на дно ємності і заливається 4 ложками води. Зверху викладається свинина. Вона накривається маринадом, що залишився. Мультиварка виставляється на програму «Випічка». Свинина випікається близько півгодини з кожної сторони.

    Дивіться також:  Йогурт в мультиварці – рецепт з фото!

    Свинина, запечена у фользі в мультиварці

    Час приготування – 1 ч. 50 хв.
    Кількість порцій – 6.

    Склад продуктів для свинини, запеченої у фользі в мультиварці:

  • Свинина – 700 р.
  • Часник – 6 зубч.
  • Базилік – 2 ст. л.
  • Лимон – половина.
  • Соєвий соус – 2 ст. л.
  • Сіль.
  • Спеції.
  • Імбир – 1 ч. л.
  • Цукор – 1 ч. л.
  • Масло соняшнику – 3 ст. л.
  • Приготування свинини, запеченої у фользі в мультиварці

    Свинина вимивається, обсушивается і нашпиговують часничком. М’ясо натирається сумішшю солі, перцю і паприки. В окремій ємності змішується базилік з соєвим соусом, приправами для м’яса, соком лимона, часником, цукром, імбиром і маслом соняшнику. Свинина натирається отриманою сумішшю і загортається фольгою. Мультиварка виставляється в режим «Випічка». М’ясо випікається близько півтори години.
    Запекти свинину в фользі в мультиварці можна як для гарячого основного блюда, так і для м’яса на бутерброди. Щоб надати м’ясу гостроти потрібно намазати його червоним меленим перцем.

    Запечена свинина з апельсином у фользі в мультиварці

    Час приготування – півтори години.

    Кількість порцій – 4.

    Склад продуктів для запеченої свинини з апельсином у фользі в мультиварці:

  • Свиняча вирізка – 500 р.
  • 1 плід апельсина.
  • 1 цибулина.
  • Майонез – 1 ст. л.
  • Твердий сир – 50 р.
  • Сіль.
  • Спеції.
  • Приготування запеченої свинини з апельсином у фользі в мультиварці

    Свинина промивається, мачає в паперовий рушник і розрізається на шматочки, які злегка відбиваються. Шматки нарізаються на кубики. М’ясо викладається в глибоку посудину, солиться і приправляється спеціями. Краще всього використовувати мелений коріандр і паприку. На м’ясо викладаються часточки апельсина. До них додається майонез. І інгредієнти добре перемішуються. Посудину потрібно прикрити кришкою і відправити в холодне місце на 10 годин. М’ясо бажано готувати заздалегідь.

    Дивіться також:  М’ясний пиріг – 16 рецептів, як приготувати в духовці або в мультиварці

    Після того як свинина замаринувалась з посудини дістаємо часточки апельсина і викидаємо їх. А до м’яса додаємо нарізану цибулю і натертий сир. Інгредієнти добре перемішуємо.

    Фольгу нарізаємо у вигляді прямокутників (15Х20) для формування в подальшому мішечків. На прямокутники викладається м’ясо, сир і цибулю, близько двох запропоновано на кожен. Фольга закривається. Мішечки викладаються в ємність мультиварки і заливаються водою наполовину. Мультиварка ставиться на програму «Випічка». Свинина готується не більше 60 хвилин.

    Завдяки такому способу приготування свинина виходить соковитою і ніжною. А за допомогою спецій м’яса надається чудовий аромат.