Свинячі реберця в мультиварці – 6 рецептів

Під соєвим соусом з медом

Реберця, замариновані в соєвому соусі і меді, набувають після запікання в мультиварці карамельну скоринку і кисло-солодкий смак. Соєвий соус розм’якшує волокна, а мед – додає м’ясу солодощі. Страва вийде ще смачніше, якщо додати в маринад трохи гірчиці.

Приготування елементарне:

  • Маринуємо ребра в медово-соєвому соусі.
  • Обсмажуємо на дні мультиварки.
  • Запікаємо на режимі «Випічка».
  • Подавати страву краще з рисом, або запеченими овочами. Вони чудово виглядають на святковому столі, якщо викласти їх на плоске блюдо, прикрасивши зеленню.

    Дивіться також:  Як приготувати качку? 18 рецептів приготування смачної качки в домашніх умовах