Свинячі реберця в мультиварці – 6 рецептів

Свинячі реберця в винному маринаді

Будь винний оцет робить м’ясо ніжним, пікантним і навіть після запікання в мультиварці воно нагадує за смаком шашлик. Краще заздалегідь можна замаринувати м’ясо разом з кільцями цибулі, і чорним перцем протягом ночі, а з ранку запекти реберця до обіду.

Чинимо так:

  • Мариновані ребра обсмажуємо на сковороді на сильному вогні.
  • Перекладаємо в мультічашу.
  • Готуємо на режимі випічка до появи золотистої скоринки.
  • Блюдо виходить дивовижно смачним і доречним для будь-якого застілля. А якщо ребра викласти на блюдо, подати разом з відвареною картоплею, прикрасити зеленню і зернятками граната, вийде королівське страва, гідне прикрасити стіл в урочистий день.

    Дивіться також:  Копчене сало – 7 рецептів, як зробити в домашніх умовах