З сухою зеленої аджикою і прованськими травами
Інгредієнти: трохи більше півкіло свіжих свинячих ребер, велика ложка сухої зеленої аджики, кухонна сіль, 2 мал. ложки прованських трав, 620 г картоплі, велика ложка готової гірчиці, пісне масло.

Промите і обсушенное м’ясо ріжеться на окремі реберця.
Маринад готується і аджики, ароматних трав, солі, масла і гірчиці. Отриманою сумішшю добре натираються ребра. Їм достатньо полежати в маринаді 20-25 хвилин.
Картопля ріжеться брусками. Молодий овоч при цьому можна не очищати. Картопля також присаливается і сбрызгивается маслом. За смаком до нього додаються спеції.
На лист фольги спочатку викладається картопля. Зверху – підготовлені ребра.
Страва готується 45 хвилин при 180 градусах. Потім включається функція гриль, фольга розрізається, і частування запікається ще близько 15 хвилин.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8